Ylläpitäjä

Alkuun
Ylläpitäjä
Autot

Projektit

Muu kalusto

Talli ja työkalut
Osto ja myynti
Viihde ja media
Koeajot
Suoravaihde
Linkit
Ylimääräiset

 

Tervehdys vaan kaikille! Minä olen Arttu, Borehammer- sivuston ylläpitäjä, tätä nykyä olen ammatiltani levyseppähitsaaja, kun kyseinen perustutkinto tuli tahkottua Ylä-Savon ammattiopistolla ja sen jälkeen ollut alanhommissa ja toisinaan opiskellut lisää alaa erinäisissä ammattitutkinnoissa, mm. TIG- hitsausta tuli harjoiteltua syvällisemmin muutama vuosi sitten. Autoihin hurahtaminen alkoi omalla kohdalla jo 7-vuotiaana, ehkä erikoisinta että jo silloin perusmallit kiinnostivat Ferrareita ja Porscheja enemmän, taisinpa unelmoida joskus Mk2 Ford Orionista pienenä. Kuitenkin todellinen kipinä rakenteluun ja virittämiseen alkoi mopoista, mutta jonkilainen tienhaara tuli 16-vuotiaana vastaan. Kevytmoottoripyörän hankkiminen kävi mielessä, mutta tunne sanoi muuta, joten Derbiin tuli tehoputkea, racing- imukaulaa, isompaa suutinta jne, koska halusin ennemmin ajaa itse nopeaksi tehdyllä kuin valmiiksi nopeaksi tehdyllä vehkeellä, vaikkei se aivan laillista ollutkaan. Autolla ajoa harjoittelin satunnaisesti 16-vuotiaasta alkaen, vaikka kehitystä tuntuu tulevan vielä lähempnä 30 vuoden ikääkin. Oudolta ehkä kuullostaa nykyliikennekulttuurin aikana osa jutuista joita tänne kirjoittelen, koska tykkään varsinkin takavetoautoilla leikkiä, muunkin liikenteen seassa, järki on tietenkin mukana riskien ottojen kohdalla. En näe siis aivan absoluuttista rajaa iän suhteen milloin sitä kaasujlakaa tulisi keventää, kuitenkin kokemusta tulee joka kilometrillä lisää, joten pieni hauskuttelu on itsellekin mielekkäämpää.

Projektien puolella olen avoimesti tuonut esille niin varjoiset kuin valoisatkin puolet harrastuksesta. Näin jälkeenpäin huomaa miten moni asia olisi kannattanut tehdä toisin, kun tullaan projektiin "iS-replica". Hitsausjälki ei todellakaan ollut kaunista katseltavaa eikä aina huolellisusskaan ollut pääroolissa. Tavallaan nyt tuoreimmassa Sierra- projektissa "Group A" olen tehnyt toisin ne asiat jotka aiemmissa Sierroissa jäivät kaihertamaan, ainakin koritöiden osalta. Samalla myös yritän toteuttaa visiota Sierrasta josta itse asiassa aloin haaveilla jo mopoiässä, silloin vain ei ollut tietoa, taitoa tai paikkaa toteuttaa haavetta kilpuri-Sierrasta.

Muissa osioissa arvostelen mm. autopelejä ja kirjoittelen Suoravaihde- ajopäiväkirjaan mielenkiintoiseksi kokemiani asioista tien päältä. Autopelit kuuluvat siinä määrin sivustoon, kun innostuin sattuman kautta simulaatioajamisesta erään Richard Burns Rally- pelin ansiosta, ja nyttemmin on tullut ajeltua niin GTR:ää kuin Assetto Corsaakin.

Osalla autofoorumeista olen takuulla onnistunu tallomaan muidenkin varpaille vuosien saatossa, erimielisyyksiltä kun ei voi välttyä aina, mutta toisinaan internetin ihmeellisestä maailmasta on saanut hyviäkin neuvoja ja palautetta. Samalla huomautankin että palaute on hyväksi, ja sivuston vieraskirjaan sitä kannattaa jättää. Esittlelyt jäävät nyt tähän, joten hauskoja kuin myös niitä vakavia lukuhetkiä sivuston parissa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor