Autot

Alkuun
Ylläpitäjä
Autot

Projektit

Muu kalusto

Talli ja työkalut
Osto ja myynti
Viihde ja media
Koeajot
Suoravaihde
Linkit
Ylimääräiset

Opel Omega b2 3.0 24v V6 -00 "automaatista manuaaliksi"

Mallisarjan kuningas saapui tontille, ensimmäsiä rutistuksia tulee olemaan kolmannen polkimen lisääminen ja 5-lovisen laatikon asennus. Kyllä tämä on projekti!

Opel Omega b2 2.2 16v -01 "tulevaisuuden käyttökinneri"

Taas sitä päädyttiin tuttuun ja vaaralliseen, ja löysin itseni vuosien tauon jälkeen Omegan ratista! Varusteiltaan auto on karvilakkimallia, mutta kaikki olennainen löytyy, kuten kolme poljinta ja lukkoperä :-) Projektipäiväkirjan auto saa heti kättelyssä.

Ford Focus Mk1 STW 1.6 -04 "tilaihme"

Tällaisella taloudellisella perhe-farmarilla tulee liikuskeltua, kun taka raapivat kulkineet eivät syystä tai toisesta toimi. Vaikka auto onkin etuveto, yllättää keulanpito liukkaalla positiivisesti ja raameihinsa nähden Focusta voisi kutsua jopa leikkisäksi ajaa. Tämä kulkine on ollut myös oivallinen testi alusta ruiskumaalauksen maailmaan, jonka koria laittaessa ovat tulleet lakat ja metallihohtovärit tutuiksi... Ei ihme että oma projektipäiväkirja siis löytyy!

    

Sierra Mk1 2.0 Laser -86 @TIC+MS

Sierra järjestysnumerolla kolme. Laittoa riittää, ja tästä on tarkoitus tehdä täysi "re-built", kuten Englannissa sanotaan. Turbo ja ohjelmoitavaruisku ovat varmat muutokset. Lisää tästäkin autosta sen omassa päiväkirjassa.

Sierra Mk1 2.0L -84 @ 2.0i

Toinen omistamani ykköskorin Sierra, palveli neljä kuukautta käyttöautona 40km /sivu, eikä jättänyt kertaakaan tielle. Tällä hetkellä auto on työn alla, joten lisää tarinaa tekniikka päivityksistä projektipäiväkirjassa

                                                                                                                                     

 

 

 

Opel Omega B 2.0 16v -99 "Käyttis"

Civicin päädyttyä myyntiin, tarvitsin taas luotettavan käyttöauton pitkiä matkoja varten. Kriteereinä hankitaan olivat ettei auto saa olla bemari, mutta sen pitää olla takaveto. Siispä päädyin vihollismerkkiin, tinkimättä talviajo-ominaisuuksista :-)  Omega on uusin auto käytössä olevasta kalustosta.

 

 

 

 

 

 

 

Honda Civic 1.2 sohc 16v -90

Kun -87 vm. Sierrasta luovuin, Civic palveli kaksi vuotta käyttöautona koulumatkoilla. Kulkine oli hieno keino oppia pysymään erossa pieniruokaisista etuvedoista... 1.2 litrainen kone piti huolen että talvellakaan ei etupyörillä sudittu tai kiihdytetty liian ripeästi. Kaksi vuotta Hondan ratin takana varmistivat henkilökohtaiset menohalut tuleville vuosille, kun kaasujalka keräsi purkautumattomia höyryjä seuraavien autojen käskyttämistä varten.

 

 

 

 

 

 

 

Sierra Mk1 2.0 Laser -87 "eka projekti"

Aloitin 16- vuotiaana autolla ajon Honda Civicillä, mutta vuoden päästä täytyi saada takavetoinen kolmiovinen Ford Sierra! Sierralla ajoin lähinnä suljetulla jokkis- radalla, harjoitellen sivuluisujen perusteita. Auto oli kokoajan kilvissä ja kuljin sillä muutman viikon koulussakin. Lisää "ekan projektin" eri vaiheista omassa päiväkirjassa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor